Promo19 1.0

Talent

Silmiähivelevää Show-tanssia

Promo19 2.0

Afrodisiac Tanssiryhmä

Lappeenranta Pride

Tähän otsikko

Tanssi Vieköön

Energistä ja laadukasta showtanssia ja silmiähiveleviä asuja näyttävältä tanssiryhmältä!
Afrodisiac Tanssiryhmä Emilia Henny Ari Elena Heli

Suomen näyttävin tanssiryhmä!

Energiset ja näyttävät show-tanssijat keikalle, tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin.

Huikeat koreografiat, silmiähivelevät asut ja upeat tanssijat tekevät tapahtumaan kun tapahtumaan räjähtävän ohjelmanumeron. Kokeneen ryhmän saa keikalle eri kokoonpanoissa, esi- tai tausta-tanssijoina tai vaikka malleiksi muotinäytökseen!

Näyttävä ryhmä on tuttu mm. MIAMI-Elokuvasta ja Suomen Talent-kaudelta 2020!

KeikkamyyntiTanssijat keikalle!

Energisiä ja räväköitä esiintymiskokonaisuuksia

Afrodisiac koostuu kahden miestanssijan sekä upeiden naistanssijoiden taidokkaasta ryhmästä, jolla takanaan keikkoja ympäri Suomen ja aina Kanarian Saarille saakka sekä mitaleja tanssikilpailuista.

Monipuolinen ryhmämme on saatavilla erilaisina kokoonpanoina ja sovitamme esiintymisemme kuhunkin tapahtumaan sopiviksi.

Afrodisiac on nähty mm. urheilu- ja messutapahtumissa, nuorten tapahtumista kauppakeskuksiin ja festivaalilavoilta yökerhoihin ja yritysjuhliin! Ryhmämme tekee myös laulun ja tanssin yhdistäviä showspektaakkeleita, esitanssikeikkoja ja promoottorin töitä. Tanssijoitamme on myös näkynyt lukuisissa musiikkivideoissa, myös kansainvälisesti.

Räväkkä Show-ryhmä

Esiintymiset ovat maustettu erilaisilla teemoilla, vahvoilla show-elementeillä ja persoonallisella asenteella!

Ryhmällä on takanaan esiintymisiä laidasta laitaan, aina tanssiesityksistä, promo- ja messukeikkoista kuvauksiin ja musiikkivideoihin. Räväkkää tanssia hyvällä meiningillä!

Afrodisiac Heli

Shown pitää olla näyttävä!

Teemme yhteistyötä eri yritysten, valokuvaajien, ohjelmatoimistojen ja artistien kanssa. Mikäli tahdot Afrodisiac-tanssijoita musiikkivideolle, kuvauksiin tai lavalle juuri sinun projektiisi, ota yhteys!

Afrodisiac-ryhmän upeista esiintyjistä lisää ”Tanssijat” sivulla!

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista!

Talent Suomi 2020!

Afrodisiac-ryhmämme pääsi Suomen Talentin karsintavaiheeseen syksyllä 2019 ja kuvaukset olivat loppuvuodesta. Afrodisiac-tytöt ja Xenia saivat tuomaristonkin jakautumaan kahtia ja lopulta Krista Siegfrieds varmisti ryhmän pääsyn suoraan semifinaaliin painamalla Golden Buzzer-painiketta. Semifinaalin live-lähetykset alkavat 15.3 ja siellä tarvitsemme kaikkien ääniä! Pidä silmällä some:sta ja Talent Suomi-ohjelmasta äänestysohjeita! Video karsinnoista:

Read More
Afrodisiac Tanssiryhmä

Viking Gabriella

28. – 30.1.2017 Afrodisiac esiintyi Viking Gabriellan yökerhossa viikonlopun ajan viihdyttäen mm. Suomen Hiusyrittäjien 100-vuotisjuhlaristeilyn vieraita. Kahtena päivänä ryhmä veti erilaisen shown ja tässä koostetta viikonlopun showsta!

Read More
Afrodisiac Tanssiryhmä, Summer Heat, Helsinki

Summer Heat, Helsinki

Afrodisiac-tanssiryhmä veti järjestyksessään toisen shown Summer Heatissä samana viikonloppuna kun Weekend Festival. Bileiden teemana oli Glow party ja tästä johtuen ryhmä oli rave-tunnelmissa villien asujensa ja vartalomaalausten kanssa. Afrodisiac myös promoaa Ribellaa, joka avaa salonkinsa Helsinkiin. Tytöillä on myös upeat Ribella pidennykset.

Read More
Uusimmat jutut
Seuraa meitä
Sivuston toteutus: Argnode Oy