Promo19 1.0

Promo19 2.0

Promo19 3.0

Lappeenranta Pride

Promo 2 2018

Tähän otsikko

Afrodisiac Tanssiryhmä

Silmiähivelevää Show-tanssia

Tanssi Vieköön

5 vuotisshow

Energistä ja laadukasta showtanssia ja silmiähiveleviä asuja näyttävältä tanssiryhmältä!
Afrodisiac Tanssiryhmä Emilia Henny Ari Elena Heli

Suomen näyttävin tanssiryhmä!

Energiset ja näyttävät show-tanssijat keikalle, tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin.

Huikeat koreografiat, silmiähivelevät asut ja upeat tanssijat tekevät tapahtumaan kun tapahtumaan räjähtävän ohjelmanumeron. Kokeneen ryhmän saa keikalle eri kokoonpanoissa, esi- tai tausta-tanssijoina tai vaikka malleiksi muotinäytökseen!

KeikkamyyntiTanssijat keikalle!

Energisiä ja räväköitä esiintymiskokonaisuuksia

Afrodisiac koostuu yhden miestanssijan sekä upeiden naistanssijoiden taidokkaasta ryhmästä, jolla takanaan keikkoja ympäri Suomen ja aina Kanarian Saarille saakka sekä mitaleja tanssikilpailuista.

Monipuolinen ryhmämme on saatavilla erilaisina kokoonpanoina ja sovitamme esiintymisemme kuhunkin tapahtumaan sopiviksi.

Afrodisiac on nähty mm. urheilu- ja messutapahtumissa, nuorten tapahtumista kauppakeskuksiin ja festivaalilavoilta yökerhoihin ja yritysjuhliin! Ryhmämme tekee myös laulun ja tanssin yhdistäviä showspektaakkeleita, esitanssikeikkoja ja promoottorin töitä. Tanssijoitamme on myös näkynyt lukuisissa musiikkivideoissa, myös kansainvälisesti.

Räväkkä Show-ryhmä

Esiintymiset ovat maustettu erilaisilla teemoilla, vahvoilla show-elementeillä ja persoonallisella asenteella!

Ryhmällä on takanaan esiintymisiä laidasta laitaan, aina tanssiesityksistä, promo- ja messukeikkoista kuvauksiin ja musiikkivideoihin. Räväkkää tanssia hyvällä meiningillä!

Afrodisiac Heli

Shown pitää olla näyttävä!

Teemme yhteistyötä eri yritysten, valokuvaajien, ohjelmatoimistojen ja artistien kanssa. Mikäli tahdot Afrodisiac-tanssijoita musiikkivideolle, kuvauksiin tai lavalle juuri sinun projektiisi, ota yhteys!

Afrodisiac-ryhmän upeista esiintyjistä lisää ”Tanssijat” sivulla!

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista!

Afrodisiac Tanssiryhmä

Viking Gabriella

28. – 30.1.2017 Afrodisiac esiintyi Viking Gabriellan yökerhossa viikonlopun ajan viihdyttäen mm. Suomen Hiusyrittäjien 100-vuotisjuhlaristeilyn vieraita. Kahtena päivänä ryhmä veti erilaisen shown ja tässä koostetta viikonlopun showsta!

Read More
Afrodisiac Tanssiryhmä, Summer Heat, Helsinki

Summer Heat, Helsinki

Afrodisiac-tanssiryhmä veti järjestyksessään toisen shown Summer Heatissä samana viikonloppuna kun Weekend Festival. Bileiden teemana oli Glow party ja tästä johtuen ryhmä oli rave-tunnelmissa villien asujensa ja vartalomaalausten kanssa. Afrodisiac myös promoaa Ribellaa, joka avaa salonkinsa Helsinkiin. Tytöillä on myös upeat Ribella pidennykset.

Read More
Uusimmat jutut
Seuraa meitä
Sivuston toteutus: Argnode Oy