Biografia

Vuoden 2011 lopussa Ari Helenius kokosi Afrodisiac-Tanssiryhmän koe-esiintymisten avulla. Tällöin viisihenkinen ryhmä treenasi vain tavoitteenaan onnistua tanssikilpailussa. Sittemmin useita mitalisijoja ja keikkoja myöhemmin kunnianhimoinen ryhmä on raivannut itsensä suuremmille lavoille ja menestykseen.

Afrodisiac on keikkaillut vuosien varrella aina messutapahtumista festivaaleille (mm. Maailma Kylässä, Kotkan Meripäivien päälavalla) ja kauppakeskuskiertueesta yökerhoihin ja risteilyiltä jopa Gran Canarialle saakka. Afrodisiac:n tanssijoita on myös nähty lukuisilla musiikkivideoilla aina kansainvälisistä videoista Suomalaisiin rap-tähtien videoihin ja viimeksi ryhmä nähtiin Meiju Suvaksen musiikkivideolla. Ryhmä on myös nähty mm. Saara Aallon, X-Factorista tutun Sanan, rap-tähti Lord Estin ja Espanjalaisen Jorge Gonzalesin taustalla. Vuonna 2017 ensi-iltansa saanut, palkittu Zaida Bergrothin MIAMI on myös yksi hieno etappi. Elokuvassa nähdään Afrodisiac Krista Kososen tanssiryhmänä ja Ari teki koreografiat elokuvan kaikkiin tanssikohtauksiin. Ryhmä nähtiin myös esiintymässä 2018 elokuvan ensi-illan kutsuvierasnäytöksen jatkoilla.

Vuonna 2019 ryhmä nähtiin myös TALENT SUOMI-ohjelmassa. Ohjelman tuomari Krista Siegfrieds ihastui ryhmään ja Afrodisiac lähetettiin suoraan semifinaaleihin kultaisen napin avulla. Keväällä 2020 ryhmä avasi esityksellään Talent-semifinaalin laskeutuen katosta rengastrapetseilla. Koko ohjelman ajan ryhmä teki sen mitä oli tarkoituskin, näyttävää ja isoa show:ta ja aiheutti mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan.

Verrattuna muihin tanssiryhmiin, Afrodisiac pyrkii erottumaan vahvalla show-tanssilla, näyttävillä ja karismaattisilla tanssijoilla ja asetelmalla, jossa miestanssijat ja liuta kauniita naistanssijoita muodostavat persoonallisen ryhmän jolta energiaa ja näyttävyyttä ei puutu. Ajatuksena on korostaa persoonallisia tanssijoita ja tuoda esille ryhmä, jossa on jokaiselle jotain eikä persoonattomia barbie-nukkeja rivissä heilumassa. Female-empowerement ja body-positivity.

Afrodisiac otti vuonna 2015 harppauksen kohti uutta ja yhdisti live-laulun tanssishown. Sen jälkeen ryhmä on nähty useiden keikkojen ajan myös mikrofonin varressa.

Afrodisiac ei jätä ketään kylmäksi!
Uusimmat jutut
Seuraa meitä
Sivuston toteutus: Argnode Oy