Biografia

Vuoden 2011 lopussa Ari Helenius kokosi Afrodisiac-Tanssiryhmän koe-esiintymisten avulla. Tällöin viisihenkinen ryhmä treenasi vain tavoitteenaan onnistua tanssikilpailussa. Sittemmin useita mitalisijoja ja keikkoja myöhemmin kunnianhimoinen ryhmä on raivannut itsensä suuremmille lavoille ja menestykseen.

Afrodisiac on keikkaillut vuosien varrella aina messutapahtumista festivaaleille (mm. Maailma Kylässä, Kotkan Meripäivien päälavalla) ja kauppakeskuskiertueesta yökerhoihin ja risteilyiltä jopa Gran Canarialle saakka. Afrodisiac:n tanssijoita on myös nähty lukuisilla musiikkivideoilla ja nähty mm. X-Factorista tutun Sanan ,rap-tähti Lord Estin ja Espanjalaisen Jorge Gonzalesin taustalla. Vuonna 2017 ensi-iltansa saanut, palkittu Zaida Bergrothin MIAMI on myös yksi hieno etappi. Elokuvassa nähdään Afrodisiac Krista Kososen tanssiryhmänä ja Ari teki koreografiat elokuvan tanssikohtauksiin.

Verrattuna muihin tanssiryhmiin, Afrodisiac pyrkii erottumaan vahvalla show-tanssilla, näyttävillä ja karismaattisilla tanssijoilla (joita on uran aikana ollut yhteensä kymmenen) ja asetelmalla, jossa miestanssija ja liuta kauniita naistanssijoita muodostavat persoonallisen ryhmän jolta energiaa ja näyttävyyttä ei puutu. Ajatuksena on korostaa persoonallisia tanssijoita ja tuoda esille ryhmä, jossa on jokaiselle jotain eikä persoonattomia barbie-nukkeja rivissä heilumassa.

Afrodisiac otti vuonna 2015 harppauksen kohti uutta ja yhdisti live-laulun tanssishown. Sen jälkeen ryhmä on nähty useiden keikkojen ajan myös mikrofonin varressa.

Afrodisiac ei jätä ketään kylmäksi!
Uusimmat jutut
Seuraa meitä
Sivuston toteutus: Argnode Oy