Videografia

Tässä kokoelma musiikkivideoita ja elokuvia joissa Afrodisiac on ollut näyttävästi esillä. Tämän lisäksi ryhmä on nähty/kuultu mm. TALENT SUOMI 2020-kaudella semifinaalivaiheessa asti, YLE-Uutisissa, YLEX-radiokanavalla, Suomi-räppäri Lord Est:in ja Espanjalaisen pop-tähden Jorge Gonzalesin taustalla keikoilla. Ryhmän jäseniä on nähty myös sooloina elokuvissa ja musiikkivideoilla.

Haluatko Afrodisiac-tanssijoita musiikkivideoon esiintymään? Ota yhteys: info@afrodisiac.fi

Meiju Suvas ”Playing with the Fire (Ay Ay Ay)”
Kesällä 2020 ilmestyi englanninkielinen ja suomenkielinen versio Meijun videosta. Kappaletta varten koreografi Sutu Markkanen teki koreografian, jonka jokainen voi oppia myös itse. Videolla vierailevat ryhmästä Ari, Heini, Heli ja Emilia.

Katso englanninkielinen versio!

Saara Aalto ”Eurovision Divas Live”
Toukokuussa 2020 Afrodisiac-ryhmä oli mukana Suomeen ja Britteihin taltioidussa striimikeikassa euroviisujen alla. Ryhmän oman show:n lisäksi heidät nähtiin Saara Aallon taustalla tanssimassa keikan ajan. Illan keikalla tanssivat Ari, Heli, Henny, Heini, Emilia ja Elerin.

Millennium Project feat. Levi-Äijä ”Bemmin Gummit”
Huhtikuussa 2020 julkaistu video kuvattiin samana iltana TALENT SUOMI-karsintojen jälkeen. Heli ja Heini ovat mukana useaan otteeseen videolla jota on katsottu lähes 350 000 kertaa.

Katso video tästä!

Pasi & Anssi ”AaPee”
Keväällä 2018 julkaistiin röyhkeä ”AaPee” jossa Afrodisiac-kaunottaret Heli ja Heini ovat esillä näyttävästi. Videota on katsottu lähes 95000 kertaa youtubessa.

Katso video tästä!

Helsinki Filmi ”Miami” Elokuva

Zaida Bergrothin ohjaama, 2016 kuvattu ja vuotta myöhemmin kesällä ensi-iltansa saanut ”Miami” oli upea Krista Kososen tähdittämä elokuva. Afrodisiac-tytöt esiintyivät elokuvassa Kristan ”Amazing Angels” tanssiryhmänä. Afrodisiac-Ari teki tanssikoreografiat elokuvan tanssikohtauksiin. Palkittu elokuva sai kansainvälisen ensi-iltansa syksyllä 2017.

Katso elokuvan teaser täältä!

Sana ”Lelupoika”

Kesällä 2017 julkaistu seksikkään leikkisä ”Lelupoika” oli räväkkä ja itsevarmuutta pursuava video. Videolla vahvasti mukana Afrodisiac-tanssijat. Videolla on lähes 48000 katselukertaa.

Katso video tästä!

R.A.E ”Sä vastaan sä”
Tammikuussa 2017 julkaistu R.A.E.-duon musiikkivideo oli täynnä naisenergiaa ja mukana tanssimassa Afrodisiac-tytöt Heini ja Heli. Tyttöduo on tehnyt Afrodisiac-ryhmän kanssa yhteistyötä tämän jälkeenkin.

Katso video tästä!

Sherzad Nanakali ”Nashirin”
Syksyllä 2016 kuvattu ja keväällä 2017 julkaistu video toi lisää kansainvälistä meininkiä ja Afrodisiac-ryhmä nähdään itämaisissa tunnelmissa.

Video on saanut lähes 69000 katselukertaa youtubessa.

Katso video tästä!

Goran Noori ”Emilia”
Kesällä 2016 kuvattu ja julkaistu musiikkivideo ”Emilia” oli kurdilaisen Goranin Helsingissä kuvattu musiikkivideo. Videossa pääosassa loistaa Afrodisiac-Emilia ja mukana pienessä osuudessa myös Elena. Video on saanut yli 151 000 katselukertaa youtubessa ja on pyörinyt mm. Turkin ja Ruotsin TV-kanavilla.

Katso video tästä!

Sana ”Pessimistijolla”
Naisräppäri Sanan keväällä 2016 julkaistu humoristinen musiikkivideo kuvattiin sateisissa rantatunnelmissa. Mukana nelihenkinen Afrodisiac-ryhmä tanssimassa.

Katso video tästä!

Six Inch ”Girls & Boys”
Keväällä 2015 julkaistu musiikkivideo Nu-metal yhtyeeltä Six Inch. Afrodisiac tanssi videolla rock-hengessä ja vaatetuksestä vastasi yhteistyökumppani HerSecret.fi

Katso video tästä!

Uusimmat jutut
Seuraa meitä
Sivuston toteutus: Argnode Oy