Tanssijat

Ari

Ari on tanssinut nuoresta lähtien, tehnyt keikkatyötä tanssinopettajana mm. Keravan opistolla ja kilpaillut soolona ja aikaisemmankin tanssiryhmänsä kanssa. Ari oli myös palkitun Miami-elokuvan koreografi. Ammattinsa puolesta kampaajana hän suunnittelee ja toteuttaa osittain tyttöjen lookin ja media-assistenttina työstää esityskappaleet ja videot. Arin vahvuus on tarkka rytmitaju, vahvat liikkeet ja lavakarisma. Ainoana miestanssijana hän tuo tasapainon ja persoonallisen otteen ryhmään.

Elena

Elena oli yksi ensimmäisistä koe-esiintyjistä ryhmän historiassa ja teki heti vaikutuksen. Hän on aikaisemmin tanssinut mm. toisessa tanssiryhmässä. Upea Elena on vahva ja sulava tanssija joka huokuu seksikkyyttä ja itsevarmaa leikkisyyttä lavalla. Sähäkän naisen vahvuus onkin energisen mutta sulavan tanssityylinsä lisäksi vahva lavakarisma ja persoonallinen look. Elena on myös ammatiltaan Parturi-Kampaaja.

Emilia

Kuvankaunis Emilia on vahva tekninen tanssija ja hänen vahvuutena on energinen tanssityylinsä sekä Megan Fox-tyylinen tulinen look. Positiivinen ja hymyilevä Emmi on sähäkkä nainen lavalla pilke silmäkulmassa! Emilia on harrastanut laajasti tanssilaleja aina baletista jopa kansantanhuihin saakka. Emilia on myös ohjannut musiikkiliikunta kurssia lapsille ja on myös ammatiltaan Parturi-kampaaja.

Henny

  Tämä kaunotar on harrastanut taitoluistelun lisäksi mm. Show/jazz & discotanssia, käynyt mm. Suomen tunnetuimman tanssikoulun DCA:n tunneilla Anitra Ahtolan johdolla. Henny on ollut mukana erilaisissa esiintymiseen ja tanssiin liittyvissä projekteissa, sekä ollut useissa Suomalaisissa elokuvissa avustajana, kuten. ”Veijarit”. Edustavalla naisella on myös kokemusta promotöistä. Kaunis Henny on karismaattinen ja kurvikas povipommi jonka vahvuus on sulavat liikkeet ja rohkea lavaesiintyminen.

Heli

  Rohkea Heli on näyttävä esiintyjä joka on ennen ryhmäämme tanssinut mm. hiphoppia ja balettia. Heli on myös esiintynyt lukuisilla musiikkivideoilla. Seksikkään kaunottaren vahvuutena on energinen ja notkea ote tanssiin sekä vahva lavakarisma. Kaunottaren selkeä vahvuus on myös itämaistyyliset rytmit joissa hän on kun kala vedessä. Myös soolona keikkailleen Helin muuntautumiskykyinen ja sähäkkä olemus herää suorastaan eloon lavalla.

Heini

Vaaleaverikkö Heini on viimeisin löytö riveihimme. Nopeat saattavat tunnistaa hänet Players-tanssiryhmästä jossa hän tanssi useamman vuoden. Lisäksi Heinillä on takanaan lukuisia musiikkivideoita ja tanssikeikkoja sekä ryhmissä että soolona. Upean Heinin vahvuus on naapurintyttömäinen look ja positiviisen energian lisäksi hän tuo ryhmään hämmästyttävän notkeuden. Tämä nainen taipuu miten vain! Kaunis Heini on sulava tanssija jonka hymy tarttuu!

Ninny

Eksoottinen kaunotar Ninny on ollut mukana ryhmän alkutaipaleelta saakka ja on edelleen mukana ryhmän toiminnassa tehden keikkoja ja kuvauksia silloin tällöin. Muuntautumiskykyinen neitokainen on lavalla hämmästyttävän höyhenenkevyt, naisellinen ja sulava. Persoonallinen ja siro Ninny tuo lisää persoonallisuutta ryhmään lookkinsa kanssa.

Uusimmat jutut
Seuraa meitä
Sivuston toteutus: Argnode Oy