Tanssijat

Ari

Ari on tanssinut nuoresta lähtien, tehnyt keikkatyötä tanssinopettajana mm. Keravan opistolla ja kilpaillut soolona ja aikaisemmankin tanssiryhmänsä kanssa. Ari oli myös palkitun Miami-elokuvan koreografi. Ammattinsa puolesta kampaajana hän suunnittelee ja toteuttaa osittain tyttöjen lookin ja media-assistenttina työstää esityskappaleet ja videot. Persoonallisen Arin vahvuus on tarkka rytmitaju, vahvat liikkeet ja lavakarisma.

Elerin

Elerin on yksi viimeisimmistä löydöistä ryhmään. Eteerisen kaunis Elerin on tottunut ja kokenut esiintyjä, tehnyt mm. mallin töitä kuvauksissa ja lavalla, promoottorin töitä sekä harrastanut kilpa- ja show-tanssia. Lattarikuvioiden lisäksi tämä tulinen kaunotar hallitsee improvisaation taitavasti. Seksikkään Elerinin vahvuudeksi voi myös lukea naisellisen ja notkean liikkumisen ja sähäkän, energisen lavaesiintymisen, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Emilia

Kuvankaunis Emilia on vahva tekninen tanssija ja hänen vahvuutena on energinen tanssityylinsä sekä Megan Fox-tyylinen tulinen look. Positiivinen ja hymyilevä Emmi on sähäkkä nainen lavalla pilke silmäkulmassa! Emilia on harrastanut laajasti tanssilaleja aina baletista jopa kansantanhuihin saakka. Emilia on myös ohjannut musiikkiliikunta kurssia lapsille.

Heli

Rohkea Heli on näyttävä esiintyjä joka on ennen ryhmäämme tanssinut mm. hiphoppia ja balettia. Heli on myös esiintynyt lukuisilla musiikkivideoilla. Seksikkään kaunottaren vahvuutena on energinen ja notkea ote tanssiin sekä vahva lavakarisma. Kaunottaren selkeä vahvuus on myös itämaistyyliset rytmit joissa hän on kun kala vedessä. Myös soolona keikkailleen Helin muuntautumiskykyinen ja sähäkkä olemus herää suorastaan eloon lavalla.

Henny

Tämä kaunotar on harrastanut taitoluistelun lisäksi mm. Show/jazz & discotanssia, käynyt mm. Suomen tunnetuimman tanssikoulun DCA:n tunneilla Anitra Ahtolan johdolla. Henny on ollut mukana erilaisissa esiintymiseen ja tanssiin liittyvissä projekteissa, sekä ollut useissa Suomalaisissa elokuvissa avustajana. Edustavalla naisella on myös kokemusta promotöistä. Kaunis Henny on karismaattinen ja kurvikas povipommi jonka vahvuus on sulavat liikkeet ja rohkea lavaesiintyminen.

Heini

Sähäkkä Heini on tullut ryhmään vuonna 2016. Nopeat saattavat tunnistaa hänet Players-tanssiryhmästä jossa hän tanssi useamman vuoden. Lisäksi Heinillä on takanaan lukuisia musiikkivideoita ja tanssikeikkoja sekä ryhmissä että soolona. Upean Heinin vahvuus on naapurintyttömäinen olemus ja positiviisen energian lisäksi hän tuo ryhmään hämmästyttävän notkeuden. Tämä nainen taipuu miten vain! Kaunis Heini on sulava tanssija jonka hymy tarttuu!

Janina

Energinen Janina on viimeisimpiä kiinnityksiämme. Urheilullinen nuori nainen on harrastanut eri lajeja laidasta laitaan aina karatesta (jopa maajoukkuetasolle asti) tankotanssiin ja kaikkea siltä väliltä. Kipinä esiintymiseen on ollut vahva nuoresta lähtien ja Janina on nähty niin tanssimassa kun mikrofonin varressakin. Hänen vahvuutenaan on jäntevät, voimakkaat liikkeet ja persoonallinen, vahva asenne.

Ninny

Eksoottinen kaunotar Ninny on ollut mukana ryhmän alkutaipaleelta saakka ja on edelleen mukana ryhmän toiminnassa tehden keikkoja ja kuvauksia silloin tällöin. Muuntautumiskykyinen neitokainen on lavalla hämmästyttävän höyhenenkevyt, naisellinen ja sulava. Persoonallinen ja siro Ninny tuo lisää persoonallisuutta ryhmään lookkinsa kanssa.

Otto

Ryhmän uusi testosteronipakkaus Otto on karismaattinen esiintyjä. Nuoren miehen historiasta löytyy mm. 10 vuoden kokemus kilpatanssista ja esiintymiskokemusta mm. valokuvamallina. Salilla kuntoilua harrastavan komistuksen vahvuus lavalla on lattareiden ja vahvan lavakarisman lisäksi sulava, mutta energinen tanssityyli.

Uusimmat jutut
Seuraa meitä
Sivuston toteutus: Argnode Oy